Регистрация

Филе от бизон на тиган с лингуини

Автор:
Боряна Нейкова
|
Дата:
20 May
|
Видяна:
940
Оцени рецептата

4 филета от бизон – 170 – 200 г

226 г пушена шунка, нарязана на жулиени

4 с.л. растително олио

1 с.л. чили на прах

340 г сварени лингуини

56 г гъби пумпалка, нарязани на жулиени

56 г масло

113 мл сметана

 

Смесете олиото и чилито на прах и втрийте равномерно във филетата. Оставете за 30 минути. Сгорещете тенджера и сложете филетата да се изпържат от всички страни до желаната готовност. Разтопете маслото в тиган и добавете гъбите. Сотирайте за 1 минута. Добавете лингуините и стоплете, като разбърквате. Добавете сметаната и се разбърква, докато се смеси с пастата. Поднесете с печени на скара зеленчуци и изпеченото месо.





Виж още от категория "Основни"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта