Регистрация

Фетучини със сьомга

Автор:
любомира
|
Дата:
18 Apr
|
Видяна:
712
Оцени рецептата

212 г консерва сьомга

2 с.л. маргарин

1/4 ч брашно

2 1/2 ч горещо нискомаслено мляко

2 с.л. шери

2 с.л. нарязан зелен лук

3/4 ч.л. дижонска горчица

3/4 ч.л. копър

Черен пипер - на вкус

226 г фетучини

1 с.л. нарязан магданоз

 

Отцедете и накъсайте сьомгата и заделете. Разтопете маргарина в средна тенджера на умерен огън; свалете от огъня и прибавете брашното. Гответе, като разбърквате непрекъснато, в продължение на 2-3 минути. Смесете млякото и шерито; гответе като разбърквате често, за 15 минути. Прибавете сьомгата и останалите съставки, с изключение на фетучините и магданоза, гответе още 2-3 минути. Междувременно сварете пастата според упътването на опаковката, отцедете и сложете в чиния за сервиране. Полейте със соса фетучините и поръсете с магданоз.





Виж още от категория "Паста"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта