Регистрация

Фетучини със сос с пиле и чушки

Автор:
Валентина Чобанова
|
Дата:
24 Oct
|
Видяна:
661
Оцени рецептата

225 г спаначени фетучини

олио

1 1/2 ч броколи (нарязани на розички)

1 сладка червена или зелена чушка

1 средно голяма глава лук, нарязан

1 с.л. зехтин

340 г обезкостени и без кожа половинки пилешки гърди, нарязани на ивици

300 г кондензирана пилешка крем супа

1 ч.л. сушен босилек, натрошен

1/2 ч настърган Чедър

 

Сварете пастата според указанията на опаковката; отцедете. Дръжте на топло. Намажете тигана с малко олио. Сгорещете на умерен огън. Запържете броколите, чушките, нарязани на кубчета и лука в продължение на 3 до 4 минути, извадете от тигана. Добавете олио в тигана. Добавете пилешките ленти; запържете в продължение на 3 до 4 минути или докато месото вече не розово. Добавете кондензираната супа, босилека и 1/2 чаша вода в тигана; разбъркайте добре. Добавете зеленчуците. Кипнете и намалете огъня. Добавете сиренето; гответе, като се разбърква, докато сиренето почти се разтопи. Сервирайте върху горещата паста.





Виж още от категория "Паста"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта