Регистрация

Фетучини Алфредо с пуешки наденички

Автор:
Milikin
|
Дата:
26 Apr
|
Видяна:
489
Оцени рецептата

1 пакет италиански пуешки наденички

3 с.л. маргарин, мек

6 ч сварени фетучини, топли

2 с.л. фино нарязан пресен магданоз

1/2 ч евапорирано мляко

1/2 ч.л. черен пипер

1/2 ч настърган пармезан

1 малък домат, нарязан

 

Намажете тигана леко с олио. Сгорещете на средно-висока температура за 30 секунди. Добавете наденичките. Гответе, непокрито, за 14 - 16 минути или докато леко покафенеят и вече не са розови в центъра, като ги обръщате от време на време. Смесете фетучините с всички останали съставки с изключение на доматите. Разбъркайте, докато се покрият хубаво. Изсипете в голяма чиния. Покрийте наденичките. Гарнира се нарязаните домати.





Виж още от категория "Паста"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта