Регистрация

Фетучини Алфредо

Автор:
Валентина Чобанова
|
Дата:
24 Apr
|
Видяна:
491
Оцени рецептата

Необходими продукти: 

2 л пилешки бульон 

225 г фетучини 

1/2 ч заквасена сметана 

1/2 ч кисело мляко 

2 с.л. маргарин 

2 скилидки чесън, счукан 

3 с.л. магданоз, пресен, нарязан 

2 с.л. настърган пармезан 

 

Начин на приготвяне:

Кипнете бульона на силен огън. Добавете фетучините и варете до омекване за около 12 минути, отцедете и оставете настрана. В малка купа, смесете сметаната и киселото мляко до гладкост. Заделете. Разтопете маргарина в тиган на умерен огън. Добавете чесъна и задушете за 1 минута. Намалете огъня до слаб и добавете сместа с кисело мляко, разбъркайте добре, добавете фетучините и разбъркахте внимателно, докато сосът се разпредели равномерно. Поръсете с пармезан.





Виж още от категория "Паста"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта