Регистрация

Уисконсинско фондю

Автор:
Благослава
|
Дата:
14 May
|
Видяна:
654
Оцени рецептата

1 средна глава лук, нарязан

225 г телешка кайма

2 консерви (300 г) сос за пица

1 1/2 ч.л. семена от резене

1 1/2 ч.л. листа риган

1/4 ч.л. чесън на прах

2 1/2 ч (280 г) настърган чедър

1 ч (113 г) моцарела

Италиански или френски хляб или английски кифли

 

В тенджера на средна температура, запържете лука и каймата. Отцедете. Добавете соса за пица и подправките, разбърква се, докато се сгорещи. Добавете сиренето и разбъркайте до гладкост. Изсипете в съд за фондю и поддържайте топло до сервиране. Поднесете с италиански или френски хляб, нарязан на филийки или с английски кифли за обяд.





Виж още от категория "Основни"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта