Телешки стек
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
5 1/2 ч.л. чесън на прах
1 1/2 чаени лъжички сушен босилек - счукан
5 1/2 ч.л. сух риган - счукан
1/2 чаена лъжичка сол
1/8 ч.л. черен пипер
1 кг телешки пържоли от гърди
1 супена лъжица зехтин
1 супена лъжица пресен лимонов сок
2 супени лъжици натрошено сирене фета
1 супена лъжица нарязани маслини Каламата или зрели маслини
Комбинирайте първите 5 съставки; втрийте от всички страни на пържолите. Налейте зехтин в голям тиган, оставете на умерен огън, докато се сгорещи. Добавете пържолите и гответе 10 до 14 минути или до желаната степен на сготвяне, като обърнете веднъж. Поръсете с лимонов сок, след това покрийте със сирене и маслини.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ