Регистрация

Телешки пай по овчарски

Автор:
Бистра Илиева
|
Дата:
20 Dec
|
Видяна:
889
Оцени рецептата

2 ч сварено телешко, нарязано на кубчета

1 консерва (300 г) телешки сос грейви

1 консерва (450 г) лук, отцеден

1 опаковка (280 г) замразен грах и моркови - сварени

1/2 ч настърган чедър

 

Смесете свареното месо със соса. Добавете сварените грах и моркови (или зелен фасул). Изсипете горещата смес в съд за пай. Направете кръг от овкусено картофено пюре по ръба на пая. Пече се в гореща фурна (200С) за около 20 минути.





Виж още от категория "Основни"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта