Регистрация

Спагети със зелен фасул и сирене

Автор:
blazheva
|
Дата:
10 May
|
Видяна:
1005
Оцени рецептата

226 г яйчени спагети

1 с.л. сол

3 л вода, за варене

226 г кисело мляко

226 г извара

1 пакет зелен фасул, замразен

1/2 ч лук, настърган

1 ч настърган чедър

 

1. Постепенно добавете спагетите и солта във врящата вода, така че водата да не спира да ври.

2. Варете, непокрити, като се разбърква от време на време, докато омекнат; отцедете в гевгир.

3. Докато спагетите се готвят, комбинирайте киселото мляко и изварата.

4. Смесете спагетите, сместа с кисело мляко, боба и лука в тавичка.

5. Покрийте със сиренето.

6. Пече се в предварително загрята на 200С фурна 20 до 25 минути или докато сиренето се разтопи и до зачервяване.





Виж още от категория "Паста"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта