Спагети със зелен фасул и сирене
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
226 г яйчени спагети
1 с.л. сол
3 л вода, за варене
226 г кисело мляко
226 г извара
1 пакет зелен фасул, замразен
1/2 ч лук, настърган
1 ч настърган чедър
1. Постепенно добавете спагетите и солта във врящата вода, така че водата да не спира да ври.
2. Варете, непокрити, като се разбърква от време на време, докато омекнат; отцедете в гевгир.
3. Докато спагетите се готвят, комбинирайте киселото мляко и изварата.
4. Смесете спагетите, сместа с кисело мляко, боба и лука в тавичка.
5. Покрийте със сиренето.
6. Пече се в предварително загрята на 200С фурна 20 до 25 минути или докато сиренето се разтопи и до зачервяване.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ