Регистрация

Спагети по селски

Автор:
Victoria Bogdanova
|
Дата:
25 Dec
|
Видяна:
1113
Оцени рецептата

1 с.л. счукан чесън

450 г домати, обелени и нарязани

1 с.л. олио

140 г прошуто; наситнено

1/2 ч.л. черен пипер

1/4 ч.л. счукан сушен риган

340 г спагети, сварени и отцедени

Нарязан магданоз

Настърган пармезан

 

Запържете чесъна и доматите в горещо олио в тиган, докато омекнат, около 5 минути. Добавете прошутото, черния пипер и ригана. Намалете огъня и оставете да къкри, докато съставките се смесят, около 2 до 3 минути. Смесете със спагетите и се поръсва с магданоз. Поднася се с пармезан.





Виж още от категория "Паста"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта