Регистрация

Спагети по миньорски

Автор:
Vesela Momchilova
|
Дата:
23 May
|
Видяна:
506
Оцени рецептата

450 г спагети

1 скилидка чесън, ситно нарязан

450 г бекон, нарязан на дебели филийки

1 с.л. зехтин

3 яйца

1/4 ч настърган пармезан

1/4 ч сирене

1 с.л. магданоз

1/2 ч.л. пипер

 

Сварете спагетите според указанията върху опаковката. Запържете чесъна и бекона в зехтин, докато беконът е хрупкав. Отцедете. Смесете яйцата, 1/4 чаша пармезан, сиренето, магданоза и 1/2 ч.л. черен пипер. Отцедете спагетите и веднага върнете в тенджерата на много слаб огън. Разбъркайте спагетите бързо със сместа с яйце. Добавете сместа с бекон и се разбърква. Покрийте с допълнително пармезан и сервирайте с черен пипер.





Виж още от категория "Паста"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта