Сладки с ягоди
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
1 ч масло, меко
85 г крема сирене, меко
1/2 ч захар
1 ч.л. ванилов екстракт
2 ч брашно
36 малки ягоди, разполовени
Загрейте фурната до 180ºС.
В купа разбийте много добре маслото с крема сиренето. Прибавете захарта и ванилията, след което се добавя брашното и се разбърква до смесване. Оформете топчици от по 1/2 с.л. от тестото и сложете на 5 см една от друга в ненамаслени тави за печене. Направете малка вдлъбнатина във всяка с палец. Внимателно поставете половин ягодка във всяка, с отрязаната страна надолу. Пече се в продължение на 12 до 18 минути или докато леко покафенеят. Охлажда се върху решетка.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ