Свинско филе с пикантен ябълков топинг
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
340 г бутилка готова марината с ябълков сайдер
595 г пълнеж за ябълков пай
1 кг свинско филе
Смесват се 2 с.л. от маринатата с пълнежа за ябълков пай; заделете. Заделете 1/4 чаша от маринатата. Поставете свинското филе в запечатваща се торбичка и полейте с останалата марината; затворете. Мариновайте в хладилник в продължение на поне два часа. Извадете и изпечете на скара за около 35 мин. Мажете често с маринатата по време на печене. Оставете да престои 10 минути преди да нарежете. Сгорещете ябълковата смес и поднесете с филийките свинско.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ