Свинско с чушки и ориз
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
4 свински котлета, нарязани на кубчета от по 3 см
170 г чушки, нарязани на кубчета или на ленти
1 с.л. соев сос
2 с.л. слънчогледово олио
1 пакет суха подправка за свинско (от китайски спагети)
2 пакета инстантен ориз
1 скилидка чесън, счукан
1 ч.л. течен пушек
3 ч вряща вода
В електрически уок или тиган, сгорещен до 140 градуса, сложете олиото и чесъна. След като чесънът започне да става златисто кафяв, добавете свинското и запържете хубаво от всички страни. След това добавете соевия сос и течния пушек. Докато месото се готви в соса, сложете тенджера с вода да заври и добавете пакетчето свинско от спагетите с ориза. Добавете пиперките в сместа с месото; покрийте и оставете в продължение на 5 минути. Когато оризът се свари, го добавете към сместа с месо и се разбърква леко. Поднесете със салата.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ