Регистрация

Свинско с кимион

Автор:
Благослава
|
Дата:
09 Oct
|
Видяна:
908
Оцени рецептата

900 г свинска плешка, нарязана на кубчета

1/4 ч брашно

1/2 ч зехтин

1/2 ч лук, нарязан

2 филийки бекон, нарязан

1/2 ч вода

2 с.л. портокалов сок

2 с.л. сок от лайм

2 с.л. пилешки бульон, сух

2 с.л. семена кимион

1 ч.л. листа риган, натрошен

1/2 ч.л. сол

1/4 ч.л. пипер

4 ч домати, нарязани

2 ч картофи, нарязани на кубчета

1/2 ч заквасена сметана

 

Оваляйте месото в брашно. Сгорещете олиото в дълбока тенджера. Гответе и разбърквайте на умерен огън, докато месото покафенее. Извадете с решетъчна лъжица и отцедете. Запържете лука и бекона в същия тиган, докато беконът е хрупкав. При разбъркване добавете свинското месо и останалите съставки, с изключение на заквасената сметана. Кипнете и намалете огъня. Покрийте и гответе, докато месото се свари, около 45 минути. Добавете заквасената сметана и сгорещете. Поднесете.





Виж още от категория "Основни"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта