Регистрация

Свинско в галета

Автор:
Lubomir Atanassof
|
Дата:
06 Dec
|
Видяна:
768
Оцени рецептата

1 консерва (300 мл) царевична супа

1 1/2 ч галета

1/4 ч фино нарязана целина

1/4 ч фино нарязан лук

1/2 ч.л. червен пипер

4 свински котлета, с дебелина 0,5 см

1 ч кафява захар

1 ч.л. пикантна кафява горчица

 

Смесете супата, галетата, целината, лука и червения пипер. Изсипете сместа в намаслена тавичка за пай. Подредете пържолите отгоре и натиснете леко. Смесете захарта и горчицата. Разпръснете сместа равномерно върху пържолите. Печете на 200С за 30 мин. или докато пържолите вече не са розови. Гарнира се с листа целина, по желание.

 





Виж още от категория "Основни"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта