Свински котлети, пълнени със синьо сирене
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
1/2 ч моркови, настъргани
1/4 ч орехи, нарязани
1/4 ч синьо сирене, натрошено
1 глава лук, нарязан на филийки
1 ч.л. сос Уорчестър
4 пържоли свинско филе
1/4 ч кисело мляко
4 ч.л. брашно
3/4 ч мляко
1/2 ч.л. пилешки бульон
щипка пипер
В малка купа смесете морковите, орехите, синьото сирене, зеления лук и соса Уорчестър за пълнежа. Отстранете излишните мазнини от месото. Направете джоб във всеки котлет като срежете хоризонтално от едната страна почти до костта. Изсипете около 1/4 от плънката във всеки джоб. Забодете с клечки за зъби, ако е необходимо. Изпечете на скарата до покафеняване и пълна готовност. В малка тенджера, смесете киселото мляко и брашното. Добавете млякото, бульона и черния пипер. Готви се до сгъстяване. Гответе и бъркайте още 2 минути. Поднесете пържолите със соса.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ