Регистрация

Ребърца със соев сос

Автор:
Генчев
|
Дата:
10 Jan
|
Видяна:
803
Оцени рецептата

1 ч соев сос

1 ч вода

1 ч бяло сухо трапезно вино

1/4 ч кафява захар

2 скилидки чесън, счукан

1 с.л. смлян джинджифил

1/4 ч сусамово семе

1,5 кг ребърца

 

В голям съд смесете първите седем съставки. Нарежете ребърцата на порции и ги сложете в тенджерата със соса. Оставете да заври и оставете да къкри за 30 минути, като ребърцата се обръщат от време на време. Извадете ребрата от соса и ги поставете на един слой в плитка тава за печене. Отстранете мазнините от соса и намажете месото с част от соса. Печете на 180С за 30 минути или докато омекнат, като от време на време се обръщат и мажат с останалия сос. Оставете под грила за около 5 минути, за да се запекат хубаво.





Виж още от категория "Основни"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта