Регистрация

Равиоли с бяло месо

Автор:
пеева
|
Дата:
24 Apr
|
Видяна:
549
Оцени рецептата

340 г пилешки гърди, нарязани

2 с.л. лук шалот, нарязан ситно

2 малки домата, нарязани

1 ч.л. сушен градински чай, натрошен

1/4 ч.л. индийско орехче

1/4 ч настърган пармезан

1/2 ч магданоз, нарязан

1/2 ч.л. смлян черен пипер

1 с.л. бренди или сухо шери

Тесто за паста

За соса:

2 с.л. зехтин

4 стръка зелен лук, тънко нарязани на филийки

2 скилидки чесън, счукан

1 ч домати, натрошени

1 ч доматен сос

1 ч.л. сушен босилек

 

Поставете всички съставки, с изключение на пастата, в голяма купа и смесете старателно. Напълнете равиоли, изрязани от тестото, със сместа. Загрейте олиото на умерен огън. Запържете лука и чесъна за около 30 секунди. Добавете доматите, доматения сос и босилека. Разбъркайте. Оставете да къкри 10-15 минути.





Виж още от категория "Паста"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта