Регистрация

Пържено свинско с грах

Автор:
veronika nanova
|
Дата:
09 Mar
|
Видяна:
832
Оцени рецептата

1 1/2 ч свинско месо, нарязано на тънки филийки

2 скилидки чесън, счукан

4 с.л. олио

1 стрък зелен лук, нарязан на парчета от по 3 см

3 ч грах в шушулка, краищата подрязани

1/2 ч нарязани гъби

1/2 ч бамбукови кълнове, нарязани на филийки

1/4 ч.л. захар

1/2 ч.л. рибен сос (или на вкус)

1/8 ч.л. мононатриев глутамат - по желание

1/4 ч вода

 

В голям тиган, сгорещете олиото на умерен огън. Запържете чесъна до златисто кафяво. Добавете свинското и гответе в продължение на 3-4 минути. Добавете всички зеленчуци и се разбърква за 1-2 минути. Добавете останалите съставки и гответе още 3-4 минути. Сервирайте веднага върху горещ ориз. 





Виж още от категория "Основни"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта