Регистрация

Пълнени чушки с наденички

Автор:
Мария Ходжева
|
Дата:
30 Oct
|
Видяна:
772
Оцени рецептата

3 големи чушки, разполовени

4 с.л. зехтин

280 г пушена наденица

2 средно големи глави лук, нарязан на кубчета

2 чушки, нарязани на кубчета

4 стръка целина, нарязана на кубчета

2 дафинови листа

3 скилидки чесън, счукан

2 с.л. смлени листа сасафрас

1/2 ч зелен лук, нарязан на филийки

1/4 ч нарязан магданоз

1 консерва (225 г) доматен сос

1 консерва натрошени домати, 85 г

225 г прясно рачешко месо

250 г опашки от лангусти, сварени

3 1/2 ч ориз, сварен

4 капки сос Табаско

4 ч.л. сос Уорчестър

Сол и черен пипер

Зехтин

Галета

 

Загрейте мазнината. Добавете наденицата, зеленчуците и дафиновия лист. Гответе 5 минути. Добавете сасафраса, зеления лук, магданоза и доматите. Оставете на слаб огън за 20 минути. Добавете останалите съставки и се разбърква много добре. Напълнете чушките със сместа. Покрийте с галета. Поръсете с олио. Пече се на 200 градуса в продължение на 20 - 25 минути.





Виж още от категория "Основни"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта