Регистрация

Пуешки тетрацини

Автор:
Антони Атанасов
|
Дата:
26 Apr
|
Видяна:
773
Оцени рецептата

340 г яйчени спагети

1 консерва (300 г) крем супа от гъби

1 1/8 ч мляко

1/2 ч вода

2 ч настърган чедър

1 1/2 ч сварено пуешко, нарязано на кубчета

1 1/2 ч замразен грах с моркови, размразен

2 с.л. печена червена чушка от буркан

1 3/8 ч галета

2 с.л. настърган пармезан

2 с.л. фино нарязан пресен магданоз

 

Сварете спагетите във вряща вода за 20 минути. Отцедете. Смесете супата, млякото, водата и сиренето чедър в 3-литрова тенджера. Гответе, като се разбърква на умерен огън, докато сиренето се разтопи и сосът се сгъсти. Добавете сварените спагети, пуешкото, граха, морковите и чушката. Изсипете сместа в намаслена правоъгълна тавичка. Смесете галетата, пармезана и магданоза. Поръсете върху ястието. Печете при 190 градуса във фурната за 30 минути или докато се сгорещи.





Виж още от категория "Паста"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта