Пуешки котлети
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
1 ч фина галета
1/4 ч настърган пармезан
1 разбито яйце
1 белтък
8 пържоли от пуешки гърди
2 с.л. брашно
1 с.л. прясно нарязан магданоз
Резени лимон
Изсипете галетата в тавичка за печене. Изпечете на 180 С за 7 минути, докато леко покафенее. Смесете галетата с пармезана в плитка купа; заделете. Смесете яйцето и белтъка в плитка купа и заделете. Изтънете всеки котлет пуешко до дебелина от 0,5 см. Пресейте брашното върху двете страни на месото. Потопете в яйчената смес; след това в галетата. Сложете месото в тавичка за печене, напръскана със спрей за готвене. Печете на 230С в продължение на 8 минути. Поръсете със ситно нарязан магданоз и сервирайте с лимонови резенчета.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ