Регистрация

Пуешки котлети

Автор:
veronika nanova
|
Дата:
22 May
|
Видяна:
1378
Оцени рецептата

1 ч фина галета

1/4 ч настърган пармезан

1 разбито яйце

1 белтък

8 пържоли от пуешки гърди

2 с.л. брашно

1 с.л. прясно нарязан магданоз

Резени лимон

 

Изсипете галетата в тавичка за печене. Изпечете на 180 С за 7 минути, докато леко покафенее. Смесете галетата с пармезана в плитка купа; заделете. Смесете яйцето и белтъка в плитка купа и заделете. Изтънете всеки котлет пуешко до дебелина от 0,5 см. Пресейте брашното върху двете страни на месото. Потопете в яйчената смес; след това в галетата. Сложете месото в тавичка за печене, напръскана със спрей за готвене. Печете на 230С в продължение на 8 минути. Поръсете със ситно нарязан магданоз и сервирайте с лимонови резенчета.





Виж още от категория "Основни"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта