Регистрация

Пуешки бургери пармиджано

Автор:
Генчев
|
Дата:
22 May
|
Видяна:
812
Оцени рецептата

1/4 ч пилешки бульон

1 консерва (226 г) доматен сос

1/2 ч.л. риган

450 г сурова телешка кайма

1/4 ч наситнен пресен магданоз

1/4 ч.л. универсална подправка за пилешко

1/8 ч.л. пипер

1 скилидка чесън, счукан

1/2 ч галета, овкусена с италиански подправки

1/2 ч настъргана моцарела

Магданоз

 

Смесете пилешкия бульон, доматения сос и ригана в малка купа. Разбъркайте и оставете настрана. Смесете пуешкото, магданоза, подправката, пипера и чесъна в средно голяма купа. Разбъркват се, докато са добре смесени. Направете кюфтенца от сместа. Поръсете галетата върху лист восъчна хартия; оваляйте кюфтенцата в галета, като покриете леко от всяка страна. Сложете в плитка тавичка, напръскана със спрей за готвене. Печете на 230С в продължение на 8 минути. Отцедете. Разпределете доматената смес равномерно върху кюфтенцата. Печете още 8 мин. или докато сосът заври. Поръсете кюфтенцата със сирене, печете още 1 минута или докато сиренето се разтопи.





Виж още от категория "Основни"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта