Регистрация

Пикантен гъст сос за спагети с телешко

Автор:
hodjeva
|
Дата:
09 Sep
|
Видяна:
510
Оцени рецептата

2 големи глави лук, нарязан

2 средно големи зелени чушки, нарязани

1 ч нарязана целина

3 скилидки чесън, счукан

2 с.л. зехтин

900 г говежда кайма

1 пакет пресни гъби, нарязани на филийки

3 консерви по 170 г доматено пюре

1 консерва 450 г цели домати, неотцедени, нарязани

3 консерви по 225 г доматен сос

2 с.л. сос Уорчестър

2 ч.л. чили на прах

2 ч.л. сушен копър

2 ч.л. сушен риган

 

Запържете каймата с лука, зелената чушка, целината и чесънa в загрятото олио в голям тиган. Гответе, докато месото се зачерви, като се разбърква, за да се натроши; отцедете добре и се смесва с останалите съставки. Покрийте, оставете да заври и намалете огъня; оставете да къкри за още два или три часа, като се разбърква от време на време. Извадете дафиновите листа и поднесете с паста по избор. Поръсете с настърган кашкавал и пармезан, ако желаете.





Виж още от категория "Паста"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта