Пене с домати, сметана и пет сирена
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
2 чаши тежки сметана
1 чаша нарязани консервирани домати в пюре
1/2 чаша прясно настъргано овче сирене
1/2 чаша кашкавал
4 супени лъжици натрошено синьо сирене
2 супени лъжици Рикота
115 г прясна моцарела - нарязана
3/4 чаена лъжичка сол кошер
6 листа босилек - нарязан
450 г паста пене
4 супени лъжици неосолено масло
1. Загрейте фурната до 250 градуса.
2. Сложете пет литра подсолена вода да заври в тенджера.
3. В купа, комбинирайте всички съставки, с изключение на пастата пене и маслото. Разбърква се добре, за да се обединят.
4. Сложете пастата в кипящата вода и сварете в продължение на 4 минути. Отцедете в гевгир и добавете при съставките в купата и разбъркайте.
5. Разделете сместа с паста между шест до осем отделни, плитки, керамични съда за фурна. Покрийте с парченца масло и се пече, докато забълбука и покафенее отгоре, от 7 до 10 минути.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ