Регистрация

Пене с бекон, грах и рикота

Автор:
anita dimitrova
|
Дата:
18 Apr
|
Видяна:
511
Оцени рецептата

225 г паста пене

4 резена бекон

1/2 чаша замразен грах

1 опаковка сирене рикота - (425 г)

черен пипер

1/8 чаена лъжичка сол

 

Сварете и отцедете пастата, а междувременно нарежете бекона на парчета от по 2,5 см. Сложете го в студен тиган. Включете котлона на умерена температура и запържете бекона, докато омекне.

Оставете около 2 супени лъжици от мазнината в тигана. Веднага добавете граха. Разбъркайте и варете около 1 1/2 минути.

Поставете топлата паста в купа за сервиране. Прибавете сиренето, а след това бекона и граха. Добавете черен пипер и сол на вкус. Сервирайте веднага.





Виж още от категория "Паста"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта