Паста със скариди на фурна
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
2 супени лъжици зелен лук - нарязан на парчета
3 супени лъжици маргарин
680 г средно големи скариди, почистени
1 опаковка крема сирене – 225 г, нарязано на кубчета
3 супени лъжици мляко
1/2 чаша швейцарско сирене - настъргано
2 супени лъжици сухо бяло вино
Щипка червен пипер
1/4 чаена чаша галета
2 супени лъжици маргарин - разтопен
Запържете лука в маргарина в голям тиган, докато омекне. Добавете скаридите. Гответе на умерен огън, като се разбърква от време на време, докато станат розови. Премахнете скаридите с решетъчна лъжица и оставете настрана. Добавете крема сиренето и млякото в тигана, като се бърка непрекъснато, докато сиренето се разтопи. При разбъркване се добавят швейцарското сирене и виното. Добавете скаридите и черния пипер. Гответе само докато се сгорещят. Изсипва се в леко намазана тава. Смесете галетата и маргарина. Поръсете ястието. Пече се 1-2 минути до златисто. Сервирайте върху гореща сварена паста.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ