Регистрация

Паста със скариди на фурна

Автор:
anita dimitrova
|
Дата:
25 Dec
|
Видяна:
1010
Оцени рецептата

2 супени лъжици зелен лук - нарязан на парчета

3 супени лъжици маргарин

680 г средно големи скариди, почистени

1 опаковка крема сирене – 225 г, нарязано на кубчета

3 супени лъжици мляко

1/2 чаша швейцарско сирене - настъргано

2 супени лъжици сухо бяло вино

Щипка червен пипер

1/4 чаена чаша галета

2 супени лъжици маргарин - разтопен

 

Запържете лука в маргарина в голям тиган, докато омекне. Добавете скаридите. Гответе на умерен огън, като се разбърква от време на време, докато станат розови. Премахнете скаридите с решетъчна лъжица и оставете настрана. Добавете крема сиренето и млякото в тигана, като се бърка непрекъснато, докато сиренето се разтопи. При разбъркване се добавят швейцарското сирене и виното. Добавете скаридите и черния пипер. Гответе само докато се сгорещят. Изсипва се в леко намазана тава. Смесете галетата и маргарина. Поръсете ястието. Пече се 1-2 минути до златисто. Сервирайте върху гореща сварена паста.





Виж още от категория "Паста"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта