Регистрация

Паста със скариди и зелен боб в чеснов зехтин

Автор:
Мария Ходжева
|
Дата:
20 Dec
|
Видяна:
660
Оцени рецептата

1/4 ч зехтин

1/4 ч.л. едро смлян червен пипер

2 с.л. тънко нарязани сушени домати

225 г паста мидички

2 скилидки чесън, счукан

225 г скариди, нарязани

2 с.л. магданоз

225 г зелен фасул, нарязан на парчета от по 2-3 см

 

Сгорещете зехтина в тиган; добавете чесъна и червения пипер; задушете на слаб огън за 1 мин. Увеличете котлона; веднага добавете скаридите, всички наведнъж. Запържете, като се разбърква непрекъснато, докато станат розови, около 3 минути. (Не преварявайте). Добавете сушените домати (в зехтин) и магданоза. Отстранете от огъня. Сварете пастата до омекване. Смесете скаридите, пастата и боба. Поднесете веднага.





Виж още от категория "Паста"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта