Паста със зелен грах, босилек и зелен лук
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
Автор:
dobrinska
|
Дата:
23 May
|
Видяна:
625
2 ч зелен грах, сварен и отцеден
2 с.л. масло
1/4 ч сух вермут
1/2 ч нарязан пресен лук, включително зелените пера
2 с.л. фино нарязан пресен босилек или
1 ч.л. сушен босилек
225 г прясна паста
Сол
Прясно смлян черен пипер
Сгорещете маслото в тиган и добавете вермута и зеления лук. Гответе в продължение на около 10 минути, докато лукът омекне и вермутът се сгъсти и деглазира тигана. Добавете граха и босилека, увеличете огъня и гответе в продължение на 2 минути; изсипете веднага върху пастата. Разбъркайте добре и сервирайте.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ