Регистрация

Паста със зелен грах, босилек и зелен лук

Автор:
dobrinska
|
Дата:
23 May
|
Видяна:
625
Оцени рецептата

2 ч зелен грах, сварен и отцеден

2 с.л. масло

1/4 ч сух вермут

1/2 ч нарязан пресен лук, включително зелените пера

2 с.л. фино нарязан пресен босилек или

1 ч.л. сушен босилек

225 г прясна паста

Сол

Прясно смлян черен пипер

 

Сгорещете маслото в тиган и добавете вермута и зеления лук. Гответе в продължение на около 10 минути, докато лукът омекне и вермутът се сгъсти и деглазира тигана. Добавете граха и босилека, увеличете огъня и гответе в продължение на 2 минути; изсипете веднага върху пастата. Разбъркайте добре и сервирайте.





Виж още от категория "Паста"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта