Регистрация

Паста с фасул и печени червени чушки

Автор:
Биляна Еленкова
|
Дата:
18 May
|
Видяна:
517
Оцени рецептата

1 консерва (450 г) боб, изплакнат и отцеден

1/4 ч + 3 с.л. балсамов оцет

1 ч нарязани на кубчета, отцедени консервирани доматчета без семки

680 г паста фусили

2 средно големи глави червен лук, нарязан на кубчета

5 червени чушки, нарязани на кубчета

1 ч наситнен пресен босилек

4 големи скилидки чесън, счукан (по желание)

Настърган пармезан

 

Смесете боба, лука и оцета в купа. Заделете. Загрейте грила. Смесете чушките, доматите, 3/4 ч босилек и чесъна в друга купа. Разстелете сместа равномерно в тава за печене. Печете, докато чушките омекнат леко, като от време на време се разбърква - около 10мин. Добавете боба. Междувременно, сварете пастата; когато е готова, я добавете към купата с всички останали неща и смесете добре. Поръсете с останалата 1/4 ч босилек и сирене, ако желаете.





Виж още от категория "Паста"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта