Регистрация

Паста с надница и лук

Автор:
yasen
|
Дата:
25 Dec
|
Видяна:
702
Оцени рецептата

225 г италиански наденички

1/2 чаша лук - нарязан

1 консерва домати – 450 г

1 консерва доматено пюре - (170 г)

1/3 чаша вода

1 чаена лъжичка риган листа

1/4 чаена лъжичка пипер

225 г сварени макарони

3 чаши моцарела - настъргана

1 1/2 чаши извара

1/4 чаена лъжичка листа риган

 

Запържете наденичките. Добавете лука и гответе лука, докато омекне. Отцедете. В тенджера смесете доматите, доматеното пюре, 1/3 чаша вода, 1 ч.л. риган листа и 1/4 ч. л. черен пипер. Комбинирайте изварата и ригана. Подредете на слоеве пастата, месния сос и моцарелата в тавичка, намазана със сместа с извара. Повторете слоевете. Поръсете с пармезан. Печете на 180С в продължение на 30 минути.





Виж още от категория "Паста"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта