Регистрация

Паста с Маринара сос и рикота

Автор:
lubo
|
Дата:
24 Oct
|
Видяна:
577
Оцени рецептата

3 резена бекон, ситно нарязан на кубчета

1 глава лук, нарязан

1/2 ч.л. едросмлян червен пипер

1 бутилка (400 мл) сос Маринара

425 г рикота

1/4 ч настърган пармезан

1/2 ч.л. сол

1/2 ч.л. прясно смлян черен пипер

1/4 ч магданоз, нарязан

450 г сварена паста пене

 

Запържете бекона в голяма тенджера, докато стане хрупкав; отцедете върху хартиена кърпа. Изсипете мазнината, като запазите 1 с.л. в тигана. Добавете лука и червения пипер; гответе на умерен огън, като се разбърква от време на време, докато омекне, около 5 минути. Добавете соса и оставете да заври. В същото време, в купа разбийте на крем с миксера рикотата, пармезана, солта и черния пипер. Добавете магданоза. Смесете пастата веднага със сос Маринара и бекона.





Виж още от категория "Паста"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта