Регистрация

Паста с карамелизиран лук

Автор:
Milikin
|
Дата:
25 Dec
|
Видяна:
789
Оцени рецептата

Лук

Зехтин

Пресен магданоз

Пармезан

Бяло вино

Сварена паста

 

Нарежете много лук (1,5 чаши на човек). Сложете го в тиган със зехтин и покрийте и капак. Гответе на слаб огън 45 минути, докато омекне. Свалете капака, увеличете огъня до умерен и гответе, докато течността се изпари. Добавете сол и черен пипер на вкус и продължете готвенето, като разбърквате лука, докато стане златисто кафяв. Налейте малко бяло вино и разбъркайте, като остържете всички залепнали парченца. Увеличете огъня и бъркайте, докато виното се изпари. Добавете голяма шепа пресен магданоз, разбъркайте и поднесете със спагети. Добавете пармезан на вкус.





Виж още от категория "Паста"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта