Регистрация

Паста с италиански наденички

Автор:
lazova
|
Дата:
23 May
|
Видяна:
596
Оцени рецептата

280 г италиански наденички

2 ч.л. вода

1 шише сос за паста с босилек и чесън

1/4 ч пълномаслена сметана

450 г сварени ригатони

прясно настърган пармезан

 

Обелете и натрошете наденицата в голяма тенджера. Добавете водата и варете на слаб огън в продължение на 20 минути или докато се свари. Отстранете излишната мазнина. Добавете соса за паста и варете на слаб огън за 5 мин. Добавете сметаната. Сервирайте соса върху сварените ригатони и покрийте със сирене.





Виж още от категория "Паста"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта