Паста папийонки с пиле по азиатски
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
450 г паста папийонки
4 с.л. соев сос
2 с.л. мед
2 с.л. сок от лайм
3 ч.л. дижонска горчица, зърнеста
450 г пилешки гърди, без кожа и кости, нарязани на малки кубчета
1/2 ч пилешки бульон
2 малки червени чущки, без семената, тънко нарязани на ленти по дължина
6 стръка зелен лук, нарязани на тънки филийки
Прясно смлян черен пипер
4 с.л. фино нарязан пресен магданоз
Разбъркайте соевия сос, меда, лимоновия сок и горчицата в малка купа, докато медът се разтвори. Добавете пилешкото и обърнете парчетата, докато са напълно покрити с маринатата. Оставете в хладилника за 30 минути. Прехвърлете пилето и маринатата в голям, незалепващ тиган. Гответе на умерен огън, докато пилето се свари, около 4 минути. Махнете от огъня и добавете бульона. Сварете пастата според указанията на опаковката. Отцедете много добре в гевгир. Върнете пастата в съда, добавете съдържанието на тигана, червените чушки и лука. Сгорещете докато закъкри на слаб огън. Разбъркайте веднъж или два пъти, добавете черен пипер на вкус и се разпределя в купички за сервиране. Поръсете всяка порция с нарязан пресен магданоз.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ