Регистрация

Паста папийонки с пиле по азиатски

Автор:
ivanka
|
Дата:
26 Nov
|
Видяна:
513
Оцени рецептата

450 г паста папийонки

4 с.л. соев сос

2 с.л. мед

2 с.л. сок от лайм

3 ч.л. дижонска горчица, зърнеста

450 г пилешки гърди, без кожа и кости, нарязани на малки кубчета

1/2 ч пилешки бульон

2 малки червени чущки, без семената, тънко нарязани на ленти по дължина

6 стръка зелен лук, нарязани на тънки филийки

Прясно смлян черен пипер

4 с.л. фино нарязан пресен магданоз

 

Разбъркайте соевия сос, меда, лимоновия сок и горчицата в малка купа, докато медът се разтвори. Добавете пилешкото и обърнете парчетата, докато са напълно покрити с маринатата. Оставете в хладилника за 30 минути. Прехвърлете пилето и маринатата в голям, незалепващ тиган. Гответе на умерен огън, докато пилето се свари, около 4 минути. Махнете от огъня и добавете бульона. Сварете пастата според указанията на опаковката. Отцедете много добре в гевгир. Върнете пастата в съда, добавете съдържанието на тигана, червените чушки и лука. Сгорещете докато закъкри на слаб огън. Разбъркайте веднъж или два пъти, добавете черен пипер на вкус и се разпределя в купички за сервиране. Поръсете всяка порция с нарязан пресен магданоз.





Виж още от категория "Паста"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта