Регистрация

Паста Карбонара

Автор:
george
|
Дата:
24 Oct
|
Видяна:
708
Оцени рецептата

115 г бекон, нарязан

Скилидка чесън, счукан

3 яйца, леко разбити

1 ч пармезан

Мляко или сметана

225 г паста

 

Кипнете вода за пастата. В друг голям съд, запържете бекона, докато покафенее. Добавете чесъна, разбъркайте веднъж и отстранете от огъня. Сварете пастата; междувременно, разбийте яйцата, сиренето и млякото или сметаната. Сложете тигана от бекона обратно на огъня, отцедете пастата и я добавете в тигана. Разбъркайте хубаво. Изсипете яйцето и сместа със сирене отгоре. Разклатете съда. Добавете много прясно смлян черен пипер.





Виж още от категория "Паста"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта