Регистрация

Папийонки с наденица, домати и сметана

Автор:
george
|
Дата:
23 Mar
|
Видяна:
726
Оцени рецептата

2 с.л. зехтин

450 г сладък италиански колбас, обелен, натрошен

1/2 ч.л. сушен червен пипер на люспи

1/2 ч лук, нарязан на кубчета

3 скилидки чесън, счукан

1 консерва италиански домати, отцедени, едро нарязани

1 1/2 ч сметана за разбиване

1/2 ч.л. сол

340 г паста папийонка

3 с.л. наситнен пресен магданоз

Прясно настърган пармезан

 

Сгорещете масло в голям тиган на среден огън. Добавете колбаса и пипера на люспи. Гответе, докато наденицата вече не е розова, като разбърквате често, около 7 минути. Добавете лука и чесъна в тигана и гответе докато лукът омекне и наденица е светло кафява на цвят, като разбърквате от време на време, за около 7 минути. Добавете доматите, сметаната и солта. Пържете, докато сместа се сгъсти леко, около 4 минути. Сварете пастата в голяма тенджера с вряща подсолена вода, докато поомекне леко, но все още е твърда, като разбърквате от време на време, за да не залепне. Отцедете. Поднесете със соса. За 4 порции.





Виж още от категория "Паста"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта