Регистрация

Октопод с доматен сос

Автор:
Симона Кръстева
|
Дата:
24 Oct
|
Видяна:
781
Оцени рецептата

800 г октопод

2 скилидки чесън

4 с.л. зехтин

125 мл сухо шери

1 голяма консерва белени домати

Сол и черен пипер на вкус

 

Запържете 2 скилидки ситно нарязан чесън в 4 супени лъжици зехтин, след което добавете октопода. Покрийте и варете на слаб огън за 10 минути. Добавете 125 мл сухо шери и съдържанието на голямата кутията белени домати. Натрошете доматите и прибавете сол и черен пипер на вкус. Покрийте и варете на слаб огън в продължение на около един час или докато омекне всичко, като се разбърква от време на време.





Виж още от категория "Паста"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта