Много люти пилешки крилца
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
900 г пилешки крилца, нарязани
6 цели люти чушки
6 цели чили чушлета
10 цели чушлета халапеньо
2 чаши бяло вино
1 бутилка сос табаско
1 бутилка сос Уорчестър
10 с.л. лют червен пипер
10 с.л. лют сос
1 с.л. сол
3 с.л. пипер
1/2 чаша оцет
В блендер, внимателно пюрирайте чушките, виното, оцета и всички подправки. Сложете пюрето в купа и мариновайте крилцата в купата в хладилника в продължение на 5 дни. След 5 дни, внимателно извадете крилцата и ги изпечете на скара, до готовност, около 15 мин. Сложете маринатата на котлона, добавете 1/4 чаша захар и се загрява до кипене. Изчакайте да се редуцира, до сгъстяване. Залейте крилцата и върнете на скарата за около още 5 минути.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ