Регистрация

Люти чушки пълнени с чоризо и крема сирене

Автор:
Генчев
|
Дата:
25 Jun
|
Видяна:
1745
Оцени рецептата

1 с.л. растително масло

1 с.л. фино нарязан лук

1 скилидка чесън, фино счукан

85 г чоризо

56 г крема сирене, меко

1 с.л. сметана

Сол на вкус

12 люти чушлета, без семки, разполовени

 

Сгорещете маслото в тиган и запържете лука и чесъна на умерен огън за 2-3 минути, докато станат прозрачни. Добавете чоризото и гответе 5 минути, като натрошавате месото с вилица. Когато е напълно готово, свалете тигана от огъня и се охлажда леко, след което се добавят сиренето и сметаната, подправете със сол и напълнете чушките; поднесете.





Виж още от категория "Пикантни"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта