Регистрация

Лингуини с четири сирена

Автор:
адриана янкулова
|
Дата:
24 Apr
|
Видяна:
523
Оцени рецептата

1/2 ч нискомаслена рикота

170 г настъргана моцарела

60 г настърган пармезан

3 с.л. мляко

3 ч сварени спаначени лингуини

8 ч.л. маргарин

 

В малка тенджера, загрейте рикотата, докато се разтопи, при непрекъснато разбъркване с дървена лъжица; постепенно добавете останалите сирена, като се разбърква непрекъснато след всяко добавяне, докато сирената се разтопят. Продължете да разбърквате и добавете млякото, по 1 супена лъжица, като се разбърква, докато напълно се абсорбира. Дръжте на топло над възможно най-слабия огън. Смесете топлите лингуини и маргарина, като разбърквате, докато маргаринът се разтопи напълно. Прехвърлете в чиния и полейте със соса. Разбъркайте и сервирайте веднага.





Виж още от категория "Паста"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта