Регистрация

Лимонова паста с аспержи и кедрови ядки

Автор:
Антони Атанасов
|
Дата:
24 Apr
|
Видяна:
466
Оцени рецептата

450 г пресни аспержи

170 г паста пене

1 с.л. зехтин

2 ч.л. настъргана лимонова кора

1/8 ч прясно изцеден лимонов сок

Сол и прясно смлян черен пипер на вкус

1/2 ч едро нарязани печени червени чушки - по желание

3 с.л. препечени кедрови ядки

8 с.л. прясно настърган пармезан

 

Подрежете аспержите и задушете, докато омекнат - около 3 до 4 минути. Нарежете на парчета с дължина от по 2.5 см. Сварете пастата, отцедете и смесете със зехтина. Добавете аспержите, лимоновата кора, лимоновия сок, солта, черния пипер, печените чушки (ако ще използвате) и кедровите ядки. Разбърква се добре. Добавете сиренето, разбъркайте, опитайте на вкус и коригирайте подправките. Сервирайте веднага.





Виж още от категория "Паста"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта