Китайска лазаня с пилешко
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
225 г кори за лазаня
1/2 ч лук, нарязан
1/2 зелена пиперка, нарязана
4 с.л. масло
1 консерва крем-супа от пиле
1 ч гъби, нарязани на филийки
1/2 ч печени чушки от буркан, нарязани, отцедени
1/3 ч бяло вино
1/2 ч.л. листа босилек, натрошен
1 3/4 ч извара, разбита на крем
2 ч сварено пилешко, нарязано на кубчета
2 ч настърган Чедър
1/2 ч настърган пармезан
Сварете пастата според указанията на опаковката. Отцедете. Задушете лука и чушките в масло, докато лукът омекне. Прибавете супата, гъбите, печените чушки, виното и босилека. Поставете половината кори лазаня в правоъгълна тавичка; покрийте с половината от соса, следван от слоеве с половината от следното: извара, пиле, чедър и пармезан. Добавете на слоеве останалите кори, сос, извара и пилешко. Пече се на 180 градуса в продължение на 45 минути. Покрийте с останалите сирена и печете още 2 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ