Регистрация

Кисели краставички

Автор:
ivanka
|
Дата:
03 Jun
|
Видяна:
1486
Оцени рецептата

1 л оцет

2 л вода

1 ч сол

Копър (на вкус)

Чесън (на вкус)

3 кг корнишони

 

Измийте старателно краставиците и ги поставете в много гореща вода. В голяма тенджера кипнете оцета, солта и водата за 2 минути. Отцедете топлата вода от краставиците и ги сложете в стерилни буркани с копъра и чесъна. Изсипете кипящия разтвор с оцета върху краставиците и запечатайте веднага с капачки. Отворете след 3 до 4 седмици.





Виж още от категория "Консервиране"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта