Регистрация

Зелени фетучини с глухарче

Автор:
яна маринова
|
Дата:
20 May
|
Видяна:
382
Оцени рецептата

2 ч глухарче

2 яйца

1 1/2 ч брашно

1/2 ч.л. сол

 

1) В блендер сложете глухарчето и яйцата и разбийте до гладкост.

2.) Прехвърлете в купа, добавете сол и започнете да добавяте брашното, докато разбивате с лъжица. Продължете да добавяте, докато се образува тесто.

3.) Обърнете върху набрашнена повърхност и месете, до изглаждане (около 5 минути).

4.) Разточете с точилка до желаната дебелина.

5.) Оставя се да престои и изсъхне за 1 час, след това се нарязва на ленти.

6.) Пуснете във вряща вода и варете 1-2 минути.





Виж още от категория "Паста"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта