Регистрация

Задушено свинско

Автор:
yasen
|
Дата:
13 Jan
|
Видяна:
819
Оцени рецептата

900 г обезкостено свинско месо, нарязано на кубчета

Брашно

Сол и пипер

2 с.л. олио

4 глави лук, нарязан

1 скилидка чесън, счукан

1/4 ч магданоз, нарязан

1 ч.л. кимион семена

1 дафинов лист

410 мл пилешки бульон

340 мл бира

2 с.л. винен оцет

1 с.л. кафява захар

 

Комбинирайте солта, черния пипер и брашното. Оваляйте свинското месо в брашнената смес. Загрейте маслото в дълбок тиган. Запържете свинското и добавете лука и чесъна; гответе 5 минути. Излейте мазнините. При разбъркване, добавете магданоза, кимиона, дафиновия лист, бульона, бирата, оцета и захарта. Покрийте и оставете да къкри за 1 1/4 часа или докато свинското месо омекне. От време на време се разбърква.





Виж още от категория "Основни"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта