Регистрация

Доматен сос със зелен фасул

Автор:
Адриана Стефанова
|
Дата:
19 Nov
|
Видяна:
617
Оцени рецептата

1/8 ч зехтин

6 скилидки чесън

1/2 зелена чушка, нарязана на кубчета

1 ч зелен фасул, пресен или замразен

2 големи зрели домата, нарязани

1/2 ч пресен босилек, нарязан

1 с.л. магданоз

Сол и пипер

Бульон, колкото е необходимо

Спагети

 

Сгорещете олиото леко в тенджера. Добавете чесъна и се запържва около 30 секунди. Добавете зелената чушка и продължете да задушавате леко в продължение на около 1 минута. Добавете боба и разбъркайте добре. Добавете доматите, разбъркайте и варете на слаб огън за 10 мин. Добавете босилека, магданоза, солта и черния пипер. Продължете да готвите, докато доматите станат на сос. Ако е необходимо, добавете малко бульон. Проверете подправките. Поднесете със сварени спагети.





Виж още от категория "Паста"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта