Регистрация

Гъбен сос за спагети

Автор:
Milikin
|
Дата:
14 Feb
|
Видяна:
1567
Оцени рецептата

1/2 средно голяма глава лук, нарязан

2 скилидки чесън, счукан

1 ч гъби, нарязани на филийки

3 с.л. брашно, препечено

1 - 1 1/2 ч вода или зеленчуков бульон

1 с.л. соев сос

1/2 ч меласа

3/4 ч.л. чубрица

1/2 ч.л. мащерка

Черен пипер и сол (на вкус)

 

В незалепващ тиган, разбъркайте брашното на умерен огън, докато започне да мирише на препечено и стане много светло кафяво. Изсипете в купа и заделете. Намалете огъня до умерен и задушете лука и чесъна, като се използват супени лъжици от водата (или бульона), за да не залепват, докато лукът омекне. Добавете гъбите; покрийте и варете на слаб огън за 5 -10 мин. Гъбите ще пуснат течност - гответе, докато се изпари по-голяма част от течността. Поръсете брашното върху гъбите и лука и се разбърква. Добавете водата или бульона, соевия сос и меласата при гъбите и лука. Варете на средно-слаб огън, докато сосът се сгъсти. Подправете с билките, черен пипер и сол. Сервирайте веднага.





Виж още от категория "Паста"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай
anonymous11-12-2020
http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ - Amoxicillin Online Amoxicillin No Prescription aam.tskx.kulinarno.bg.hse.gs http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта