Бърза пица
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
---------------------------------- За топинга ----------------------------------
680 г бургер
1 ч лук, нарязан
1 ч зелена чушка; нарязана
1 скилидка чесън
1/2 ч.л. риган
1 ч.л. сол
1/2 ч вода
1/8 ч.л. сос от люти чушки
1 пакет микс сос за спагети
----------------------------------- За тестото -----------------------------------
1 ч мляко
1 ч брашно
1 с.л. олио
2 яйца
1/2 ч.л. сол
------------------------------------ Друго ------------------------------------
200 г сирене Джак или моцарела на филийки
1/2 ч пармезан; настърган
Предварително загрейте фурната до 200°С.
На топинга: В голям тиган, запържете до кафяво бургера и отцедете. Прибавете лука, зелената чушка, чесъна, ригана, солта, водата, лютия сос, доматения сос и микса за спагети, разбъркайте и оставете да къкри около 10 мин., като разбърквате от време на време.
На тестото: В купа, смесете млякото, маслото и яйцата; разбийте 1 мин. на средна скорост. Добавете брашното и солта; разбийте 2 мин. или до гладкост.
На пицата: Изсипете горещата смес с месо в тавичка с размери 33x23 см; покрийте с филийките сирене. Полейте течното тесто върху сиренето, така че да покриете плънката напълно и поръсете с пармезан. Печете за 25-30 мин. или докато бухне и се зачерви.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ